13 Οκτωβρίου 2016

Πρόσκληση στην Εναρκτήρια Συνάντηση Προγραμματισμού της Ομάδας "Δίκαιο & Τέχνη"

Αγαπητοί φίλοι της ομάδας "Δίκαιο & Τέχνη",


Πλησιάζοντας στα μέσα του Οκτωβρίου ήρθε επιτέλους η στιγμή για την πρώτη πανηγυρική συνάντηση της ομάδας «Δίκαιο & Τέχνη» για το νέο ακαδημαϊκό έτος! Φέτος σας ετοιμάζουμε μία πολύ μεγάλη έκπληξη! Η Βιβλιοθήκη στην οποία γεννήθηκε και μεγάλωσε το «Δίκαιο & Τέχνη» απέκτησε το χώρο που της ταιριάζει. Ενοποιήθηκε και συγκατοικεί με τις υπόλοιπες βιβλιοθήκες της Νομικής Σχολής σε ένα από τα ωραιότερα κτήρια στο κέντρο της Αθήνας και δίπλα στη Σχολή (στο ιστορικό κτήριο του ΕΚΠΑ «Παλαιό Χημείο»). Πρόκειται για μια ενιαία, σύγχρονη και λειτουργική Βιβλιοθήκη που θέλει τη φροντίδα όλων μας για να συνεχίσει το έργο της, στηρίζοντας τη δράση της ομάδας «Δίκαιο & Τέχνη» καθώς και άλλων παρόμοιων πρωτοβουλιών.

Σας περιμένουμε, λοιπόν, την Παρασκευή που μας έρχεται, 14 Οκτωβρίου, και ώρα 15.10 το μεσημέρι από την είσοδο της οδού Μαυρομιχάλη 17 (θα συναντηθούμε στο πρώτο αίθριο). 

Η πρόσκληση απευθύνεται τόσο σε παλιούς γνώριμους της ομάδας, όσο και - κυρίως - σε νέα μέλη που θα ήθελαν να συμμετάσχουν στις δραστηριότητές μας (τόσο προπτυχιακούς όσο και μεταπτυχιακούς φοιτητές Νομικής)! Ελάτε να σας γνωρίσουμε και να μας γνωρίσετε, να ενημερωθείτε για τις δράσεις της ομάδας μας, να καταγράψουμε τις σκέψεις και τις ιδέες μας για πιθανές εκδηλώσεις και παρουσιάσεις και να χαράξουμε σε γενικές γραμμές το πρόγραμμα αυτού του εξαμήνου!



Ευχή όλων μας, και αυτήν την χρονιά, είναι να δοθεί βήμα σε νεότερα παιδιά στην ομάδα! Να δυναμώσει το ενδιαφέρον των φοιτητών για το Δίκαιο και την Τέχνη και να χτιστεί ένα πλούσιο πρόγραμμα απολαυστικών δραστηριοτήτων! Θα σας περιμένουμε όλους με μεγάλη χαρά την ερχόμενη Παρασκευή!

Ραντεβού στις 14 Οκτωβρίου
«Δίκαιο &Τέχνη»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου