22 Οκτωβρίου 2012

Πρόγραμμα Παρουσιάσεων της Ομάδας Δίκαιο και Τέχνη (μέχρι τις 20/12/2012)


Αγαπητοί φίλοι, 

Σας ενημερώνουμε ότι η ομάδα "Δίκαιο και Τέχνη" ξεκινά τις φετινές της δραστηριότητες με νέες παρουσιάσεις από την Πέμπτη 1η Νοεμβρίου. Οι εκδηλώσεις της ομάδας μας θα πραγματοποιούνται κάθε δεύτερη Πέμπτη και ώρα 14.00 με 17.00 σε χώρο που θα γνωστοποιείται σε επιμέρους ανακοινώσεις για την κάθε εκδήλωση ξεχωριστά.



Το πρόγραμμα των παρουσιάσεων μέχρι τα Χριστούγεννα διαμορφώνεται ως εξής:

1) Πέμπτη 1 ΝοεμβρίουΟι Δίκαιοι/ Αλμπερ Καμύ  (Επιμέλεια: Βικτώρια Λαμπροπούλου συνεργασία με τη θεατρική ομάδα  Σημείο Μηδέν)

2) Πέμπτη 8 Νοεμβρίου: Μικροαπατεώνες και Match Point  / Γουντι Αλεν (Επιμέλεια: Δ. Κυρίτσης, Επίκουρος Καθηγητής Πανεπιστημίου Sheffield)

3) Πέμπτη 22 Νομεβρίου: Οι γάμοι του Φίγκαρο / Μότσαρτ (Επιμέλεια:  Ζ. Τσολακίδης, Λέκτορας Πανεπιστημίου Αθηνών)

4) Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου: Michael Kohlhaas/ Κλάιστ (Επιμέλεια: Κ. Παπαγεωργιου, Καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών και Π. Τσούκας, Πάρεδρος Συμβουλίου της Επικρατείας)

5) Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου: To δίκαιο του κατακτητή / Αμερικάνικη Ασπρόμαυρη ταινία του 1955 για το θέμα των περιουσιών των Ινδιάνων (Επιμέλεια: Ν. Ποταμιάνος, Εφέτης)

Περισσότερες λεπτομέρειες για το περιεχόμενο, τα πρόσωπα των εισηγητών και το χώρο διεξαγωγής των εκδηλώσεων θα παρατίθενται αναλυτικά στις επιμέρους ανακοινώσεις-προσκλησεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου